مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 2 |
-
1.
نویسنده : محمودی اردبیلیa، فرانک ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 75 تا 88 )
کلیدواژه ها:قزل¬آلای رنگین¬کمانهسته انگورنانوانکپسوله
-
2.
نویسنده : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 35 تا 52 )
کلیدواژه ها:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمان
-
3.
نویسنده : قصیری، شیلان ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ معتمدزادگان، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 33 تا 46 )
کلیدواژه ها:انجمادکنترل کیفیعمر ماندگاریکتلت ماهی