کلیدواژه اسيدهاي چرب / (8 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : غلامی گیلانی، سهیلا ؛ غلامی گیلانی، غلامرضا ؛ شاهماری، مهتاب ؛ نویسنده مسئول : طاهری، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 15 تا 30 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربفلزات سنگیناندیسهای فیزیکی -شیمیاییاستخراج مایع- مایع
-
2.
نویسنده : روفه گری، لیلا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ طبیبی آذر، مهناز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:کلسترولکرهاسیدهای چرباسید لینولئیک کنژوگه
-
3.
نویسنده : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 35 تا 52 )
کلیدواژه ها:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمان
-
4.
نویسنده : کوچکزایی، علی رضا ؛ محمدی آچاچلویی، محسن ؛ فرهمند بروجنی، حمید ؛
مجله:مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی)»پاییز و زمستان 1393، سال چهارم - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 47 تا 60 )
کلیدواژه ها:FTIRمشک چرمیقلعه کوه قایناسیدهای چربچربی آزادAtr-e Sonbol
-
5.
نویسنده : مظفری، حمید ؛ حسن پور درویشی، حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحه - از 79 تا 86 )
کلیدواژه ها:آفتابگردانآب شوراسیدهای چربآبیاری تلفیقیدرصد و عملکرد روغن
-
6.
نویسنده : علویان، راحله ؛ اسداللهی، سیمین ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ افسر، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چرباسید چرب اشباع در موقعیت 2تقلبات روغن زیتونروغن زیتون فرابکر
-
7.
نویسنده : ضیائیان نوربخش، هانیه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 77 تا 84 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربترکیبات غذاییماهی شوریده
-
8.
نویسنده : شاهوردی، افسانه ؛ قراچورلو، مریم ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (9 صفحه - از 52 تا 60 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربترکیبات غیر صابونی شوندهروغن شاه دانهزمان پایداری