مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : میرزاعلیزاده، عادل ؛ تاجکی، جواد ؛ ساطعی، ناهید ؛ زمانی، عباسعلی ؛ حجازی، جلال ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (9 صفحه - از 115 تا 123 )
کلیدواژه ها:دوغ پاستوریزهشیر پاستوریزهکیفیت شیمیاییآلودگی میکروبی
-
2.
نویسنده : محسنی، مهران ؛ زمانی، عباسعلی ؛ کمالی، کوروش ؛ میرزاعلیزاده، عادل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:قندباقیمانده سدیم هیدروسولفیتبلانکیتسنجش پلاروگرافیروش یدسنجی