مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 4 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 1 |
-
1.
مؤلف : ملک پور، زهرا ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومان ؛ کرامت، جواد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (10 صفحة - من 55 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:تعدیلنشاستهجوخواص فیزیکوشیمیاییاستیله کردن
-
2.
مؤلف : امینی، بهاره ؛ کرلمت، جواد ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ جهادی، مهشید ؛ محمودیان، کیوان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:Phenolic compoundsRancimatSatureja HortensisAnchovy OilColza Oil
-
3.
مؤلف : فرج زاده، زهرا ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومن ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 61 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:کاهش جذب روغنهمبرگرمواد هیدروکلوئیدیپوششصمغزانتانسرخچربی
-
4.
مؤلف : پورخلیلی، آذین ؛ میرلوحی، مریم ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 صفحة - من 19 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:اکسیداسیون چربیگوشت گوسفندروشهای پختپختعدد پراکسید