بهار 1391 - شماره 5
-
مؤلف : حسن زاد آذر، حسن ؛ عبدالهی، رضا ؛ حاج قلی زاده، قادر ؛ دلیر راد، محمد ؛ مهدی زاده، تورج ؛
(10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایآلودگی باکتریاییاستافیلوکوکوسوس اورئوسآلودگیباکتریارومیهبستنیهای سنتی
-
مؤلف : رحیمی، ابراهیم ؛ جعفریان، محسن ؛ شاکریان، امیر ؛ کجبافی، محمد ؛
(8 صفحة - من 11 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:برنجالایزااکراتوکسین Aتوکسینهای قارچیتوکسین
-
مؤلف : پورخلیلی، آذین ؛ میرلوحی، مریم ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛
(12 صفحة - من 19 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:اکسیداسیون چربیگوشت گوسفندروشهای پختپختعدد پراکسید
-
مؤلف : کوهدار، ولی اله ؛ رضویلر، ودود ؛
(10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:مسمومیت هیستامینیماهی هوورباکتری های مولد هیستامیناندازه گیری هیستامینهیستامین
-
مؤلف : محمدی، مرتضی ؛ الهامی راد، امیرحسین ؛ پورفلاح، زهرا ؛
(12 صفحة - من 41 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:ظرفیت آنتیاکسیدانیترکیبات فنولیخرمالوعصارهآنتیاکسیدانی
-
مؤلف : فدایی فرد، فیروز ؛
(10 صفحة - من 53 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:انروفلوکساسینقزلآلای رنگین کمانچهار محال و بختیاریالایزاآنتیبیوتیکماهیانمزارع
-
مؤلف : اعظمی، لیلا ؛ باباپور، علیرضا ؛ قره چاهی، میثم ؛
(12 صفحة - من 63 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:عصاره آبی زعفرانباکتریهای بیماریزای غذاییحداقل غلظت ممانعتکنندهعصارهباکتری
-
مؤلف : شاکریان، امیر ؛ صوابی اصفهانی، گلی ؛
(7 صفحة - من 75 إلی 81 )
الکلمات المفتاحية:الایزاملامینشیرخشک نوزادانشیر خشک نوزادانIslamic Azad UniversityFood