-
1.
مؤلف : بصیری، سارا ؛ رشیدی، حسین ؛ صادقی، سمیه ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ كاتب مسؤول : شکرفروش، سید شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 23 إلی 31 )
الکلمات المفتاحية:شیرالایزاHPLCآفلاتوکسین M1
-
2.
مؤلف : جهاندیده، فرهاد ؛ حسین زاده، سمیه ؛ كاتب مسؤول : شایق، جلال ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 91 إلی 102 )
الکلمات المفتاحية:شیربیوفیلماستافیلوکوکوس اورئوسپلاسمای سرد اتمسفریتخلیه سد دیالکتریک
-
3.
مؤلف : جعفری، سعید ؛ دهقانی، محمد ؛ قرشی، الهام ؛ نصیری زاده، نوید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (17 صفحة - من 85 إلی 101 )
الکلمات المفتاحية:حذفشیرپلیمر قالب مولکولیاکسی تتراسایکلین
-
4.
مؤلف : حشمدار راوری، فاطمه ؛ یاسینی اردکانی، سید علی ؛ حکمتی مقدم، سیدحسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 73 إلی 86 )
الکلمات المفتاحية:شیرپلیمرنانوذرات نشاستهنانوذرات سلولزآلیسینبیوفیلم
-
5.
مؤلف : خاتمی، افشین ؛ كاتب مسؤول : موثق، محمدحسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 61 إلی 69 )
الکلمات المفتاحية:تهرانشیربستنیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآنتیبیوتیک
-
6.
مؤلف : اردلانی، سمیه ؛ کریم، گیتی ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 التصنيف A+ (Azad University/ISC (8 صفحة - من 75 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:شیرتقلبهدایت الکتریکیاندازه گیری سود
-
7.
مؤلف : نوروز حقی نوبیجاری، اکرم ؛ شاکریان، امیر ؛ كاتب مسؤول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 19 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:گیلانشیرگاوکوکسیلا بورنتیnested PCR
-
8.
مؤلف : ابراهیمی اصل، سعیده ؛ سلطلنی چپه زاد، علی ؛ جوادی، افشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 31 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:شیرزمان ماندگارینانوکامپوزیت: بستهبندینانو ذرات مس