خلاصه ماشینی:
"حتی المقدور از خریداری گوشت چرخ کرده آماده خودداری نمایید.
برای نگهداری گوشت مورد مصرف برای دو تا سه روز از بالاترین قسمت یخچال استفاده نمایید.
گوشت منجمد را قبل از مصرف بهتر است به مدت 24 ساعت در قسمت پایین یخچال از انجماد خارج نمود.
هنگام خرید ماهی به نکات زیر توجه فرمایید.
ماهیهای جنوب را به علت بعد مسافت، از نوع منجمد خریداری فرمایید.
از خریداری فیله ماهی و ماهیهای پاک کرده بدون مشخصات خودداری گردد.
قبل از خرید ماهی دودی محوطه شکمی را بدقت مشاهده نمایید تا علامت کپک زدگی و بوی نامطبوع نداشته باشد.
آیا میدانید ماهی تازه چه علائمی دارد؟ چشم برجسته و شفاف، فلس درخشنده و محکم به بدن چسبیده، آب ششها قرمز رنگ بوده، بوی نامطبوع نداشته باشد.
ماهی منجمد پس از خروج از انجماد، نباید بوی نامطبوع داشته باشد.
توصیههای لازم در مورد روغن از حرارت دادن زیاد و طولانی روغن مایع خودداری نمایید."