کلیدواژه ماهی / (28 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ نویسنده مسئول : واحد دهکردی، نجمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:میگوقشمماهیآلودگیهای میکروبیویبریو
-
2.
نویسنده مسئول : قاضی لو، امیر ؛ نویسنده : ارشادی فر، حمید ؛ کر، کمال الدین ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1401، دوره پنجم - شماره 3 (10 صفحه - از 50 تا 59 )
-
3.
نویسنده مسئول : هدایتی، سید علی اکبر ؛ نویسنده : باقری، طاهره ؛ یازرلو، مهسا ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»بهار 1400، دوره چهارم - شماره 1 (12 صفحه - از 1 تا 12 )
-
4.
نویسنده : افروغ، محمد ؛
مجله:مطالعات تاریخ فرهنگی»پاییز 1399، سال دوازدهم - شماره 45 رتبه ج (وزارت علوم/ISC (37 صفحه - از 1 تا 37 )
کلیدواژه ها:قالیطرح و نقشهفراهانماهی.بافت
-
5.
نویسنده مسئول : موسوی، سیدسلیمان ؛ نویسنده : روشن ضمیر، محمد ابراهیم ؛
مجله:حدیث پژوهی»بهار و تابستان 1399 - شماره 23 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 119 تا 136 )
-
6.
نشانهشناسی نقش ماهی با رویکرد عرفانی در سه نمونه از سفالینههای عصر معاصر (مطالعه موردی مند گناباد)
نویسنده : کاظمپور، مهدی ؛ شفایی، بهاره ؛
مجله:هنرهای صناعی اسلامی»پاییز و زمستان 1397 - شماره 3 (7 صفحه - از 51 تا 57 )
کلیدواژه ها:عرفانمثنوی مولویسفالماهیعصر معاصر.عرفانیاشعارمندآثار
-
7.
نویسنده : بنی اسد، زینب ؛
مجله:مطالعات ادبیات، عرفان و فلسفه»بهار 1397، دوره چهارم - شماره 1 (20 صفحه - از 153 تا 172 )
کلیدواژه ها:گاوبارانآبسرسوتیماهیایندرهاپوشرود آناهیتااپام نپاتاساطیرهندآناهیتاایزدایزد بانویشتایران
-
8.
نویسنده : عسکری ساری، ابوالفضل ؛ حسینی نژاد، سمیرا ؛ چله مال دزفول نژاد، مژده ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 61 تا 76 )
کلیدواژه ها:ماهیعضلهکپور معمولیروش های پختعناصر ضروری
-
9.
نویسنده : حسامی، وحیده ؛ بابرکت، سمیرا ؛
مجله:نگارینه هنر اسلامی»پاییز و زمستان 1396 - شماره 14 ISC (16 صفحه - از 47 تا 62 )
کلیدواژه ها:صفویهقاجارنمادواقع گراییماهیقالی ایران
-
10.
نویسنده : شعبانی، حمید رضا ؛ عزیز خانی، مریم ؛ توریان، فهیمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 29 تا 42 )
کلیدواژه ها:میخکپیش پختنگهداری منجمدماهیپایداری اکسیداتیو
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (13 مقاله)
- A+ (4 مقاله)
- علمی-ترویجی (1 مقاله)
- الف (1 مقاله)
- ج (1 مقاله)