خلاصه ماشینی:
"علت بروز بیش از 09 درصد سرطانها در اثر عوامل محیطی از جمله: -رژیم غذایی -عوامل شیمیایی:سیگار،ذرات معلق موجود در هوای شهرهای صنعتی،بعضی از داروها،مواد نگهدارنده در مواد غذایی کنسرو شده و غیره نظیر نیتریت، حشرهکشها،بعضی از رنگها -عوامل فیزیکی:نور آفتاب،اشعهء ایکس -سایر موارد اثبات شده و اثبات نشده اما مشکوک و عوامل غیرمحیطی مثل سن و عوامل ارثی و غیره میباشد.
البته باتوجه به اینکه این منابع غذایی علاوه بر چربی دارای سایر مواد مغذی موردنیاز بدن نظیر پروتئین،املاح و ویتامینها میباشد بایستی در مقادیری خاص که توسط کارشناسان تغذیه تعیین میگردد از چربیهای حیوانی نیز استفاده شود.
علاوه بر این،رژیمهای غذایی حاوی میوه و سبزی و غلات به دلیل مصرف کم چربی و ایجاد احساس سیری و ممانعت از دریافت زیاد مواد غذایی از چاق شدن که عامل مستعدکنندهای برای بروز برخی سرطانها میباشد میکاهد و به این صورت بسیار مفید خواهد بود."