کلیدواژه سبزیجات / (43 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفیجات و سبزیجات کشت شده در دشتهای جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390
نویسنده : پیرصاحب، مقداد ؛ شرفی، کیومرث ؛ نویسنده مسئول : مرادی، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 77 تا 88 )
-
2.
نویسنده : اکبری، رضا ؛ نوروزی، جابر ؛
همایش:همایش پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران»مجموعه مقالات هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران (6 صفحه - از 7396 تا 7401 )
کلیدواژه ها:عملکرددانش آموزتغذیهدانشآموزانمواد مغذیدانشسبزیجاتتغذیه مناسبمواد غذاییکودکان
-
3.
نویسنده : اکبری، رضا ؛ نوروزی، جابر ؛
همایش:همایش پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران»مجموعه مقالات هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران (6 صفحه - از 7402 تا 7407 )
کلیدواژه ها:زمانخوابروند تحصیلتغذیهدانشآموزانتغذیه مناسبسبزیجاتکودکانمواد غذاییلبنیات
-
4.
نویسنده : خندقی، جلیل ؛ نویسنده مسئول : افشارمقدم، محمدرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 1 تا 13 )
کلیدواژه ها:سبزیجاتآفتکشهای پایرتروئیدیمیکرو استخراج مایع-مایع همگنکروماتوگرافیگازی کوپلشده به اسپکترومترجرمی
-
5.
نویسنده : مرادی، قباد ؛ رحیم زاده، اردشیر ؛ امانی، ثریا ؛ یوسفی، جهانبخش ؛ رحمانی، خالد ؛ باقری، شراره ؛
مجله:آموزش و سلامت جامعه»تابستان 1397، دوره پنجم - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (7 صفحه - از 19 تا 25 )
کلیدواژه ها:گروههای متمرکز3سبزیجاتمیوهموانع درکشدهالگوی PEN
-
6.
نویسنده : پیردستان، مسعود ؛ مهاجری، شراره ؛ هرسج، فاطمه ؛
مجله:پژوهش های نوین علوم مهندسی»مرداد و شهریور 1396، سال دوم - شماره 7 و 8 (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:کشاورزیهزینهسلامتیسبزیجاتمبانی ارگونومیک
-
7.
نویسنده : افشاری، علی ؛ خادمی، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 31 تا 42 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینسبزیجاتمقدار جذب روزانهپتانسیل خطرپذیریشاخص آلودگی فلز
-
8.
نویسنده : قبادی، آزاده ؛ جهانگرد، امین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 67 تا 76 )
کلیدواژه ها:همدانسنگینسبزیجاتزنجیره غذایی
-
9.
گزارشگر : محمدزاده صدیق، ائلدار ؛
مجله:رشد آموزش پیش دبستانی»تابستان 1394 - شماره 27 (4 صفحه - از 4 تا 7 )
-
10.
نویسنده : عزیزخانی، مریم ؛ پاتریسیا الیزاکویویل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 27 تا 40 )
کلیدواژه ها:نگهدارنده طبیعیاسانس رزماریPMAqPCRسبزیجاتضدباکتری