خلاصه ماشینی:
"بسیاری تصور میکنند در صورت جایگزین کردن شکلات و قندهای صنعتی به قندهای طبیعی از بروز چاقی پیشگیری میکنند؛ در حالی که تمام اشکال قند ساده بدون توجه به نوع آن به سرعت به گلوکز تبدیل میشود و اثر آنها بر سطح گلوکز خون قابل توجه است.
قندهای مصنوعی قندهای مصنوعی با داشتن نمایه کلیسمی پایین تأثیر بسیار کمتری بر سطح گلوکز خون دارند، ولی مواد شیمیایی مصرفی در ساخت این قندها برای سلامت انسان مضر است.
این خصوصیت عسل از مدتها پیش مورد توجه بوده است و آن را به مادهای مناسب برای ترمیم زخمها و جلوگیری از رشد میکروبها در محل زخم تبدیل کرده است.
عامل دیگری که عسل را به مادهای مناسب برای ترمیم زخم تبدیل کرده است، تولید مادهی ضد عفونی کننده پراکسید هیدروژن درآن به دنبال جذب آب است."