خلاصه ماشینی:
"لیکن باید اندکی درنگ کرد و ادعاها را آزمود گیاهان خانواده سوسنیان همچون سیر،پیاز و تره فرنگی دارای مادهای موسوم به آلیسین هستند که ممکن است سرطان مجرای معدهای- رودهای را متوقف سازد این روزها جملهء«میوه و سبزی بخور»عملا به بیان سحرآمیزی بدل شده است،اما کدامیک از اینها بهتریناند؟ روزگاری دانشمندان گمان میبردند تمام آنچه که بدن انسان نیاز دارد،عبارتند از کربوهیدراتها،چربی،پروتئین، مواد کانی،ویتامینها و آب موجود در مواد غذایی.
گیاهان شش مادهء غذایی جانبخش دارای رنگ سبز تیره همانند اسفناج،کلمپیچ و کلمبرگی، دارای مواد شیمیایی گیاهی لوتین و زآگزینتین هستند که ممکن است با افزایش سن،از چشمهای انسان مراقبت کنند.
احتمالا وجود لیکوپن یکی از دلایلی است مبنی بر اینکه میوهها و سبزیها خطر بروز امراض قلبی را کاهش میدهند.
احتمالا وجود لیکوپن یکی از دلایلی است مبنی بر اینکه میوهها و سبزیها خطر بروز امراض قلبی را کاهش میدهند فنولیکس موجود در پوست انگور،نقش بسزایی در پیشگیری از پیدایش ناراحتیهای قلبی به عهده دارد."