خلاصه ماشینی:
"غذا عاملی است که میتواند به خاطر ماهیت خود بسیاری از عوامل بیماریزا را حمل نموده و خود نیز شرایط رشد این عوامل را فراهم آورد،به همین لحاظ و همچنین به خاطر نقش مهم مواد غذایی در تأمین سلامت،رد و نمو انسان،لازم است به مسأله مواد غذایی و ارتباط آن با محیط و عوامل جانبی تأثیرگذار بر آن به دقت توجه شود.
در همین زمینه سازمان جهانی بهداشت در مجموعهای،اصول پایه و ضروری را جهت تهیه مواد غذایی سالم و بهداشتی برای کودکان و نوزادان انتشار داده است که توجه به مفاد آن و رعایت کلیه موارد آن بخوصوص توسط مادران میتواند تا حد زیادی تأمینکننده بهداشت مواد غذایی مورد مصرف نوزادان و کودکان و در نهایت تأمین سلامت آنان باشد.
اگر امکان آن نیست که در هر وعده برای کودکان غذا تهیه آبی که برای مواد غذایی به کار میرود باید جوشانده شود مگر آنکه ماده غذایی مورد نظر پس از افزودن آب به آن پخته شود نمایید،غذا را فقط برای وعده بعدی نگه دارید."