چکیده:
نشاسته ذخیره اولیه کربوهیدرات ها را فراهم می کند که تقریبا ٨٥٪ از وزن خشک آندوسپرم غلات را تشکیل می دهد. دانه
های غلات به حداکثر تولید نشاسته سالانه کمک می کنند و غذای اولیه را برای انسان و دام در سراسر جهان فراهم می کنند.
با این حال ، تقاضای فزاینده برای نشاسته در مواد غذایی و صنعت و از دست رفتن فزاینده زمین های قابل کشت با شهرنشینی
بر ضرورت درک بیوسنتز نشاسته و تنظیم آن تاکید دارد. در اینجا، ابتدا مسیرهای سیگنالینگ تنظیمی در مورد بیوسنتز
نشاسته برنج را خلاصه کردیم . پس از آن ، ما توجه بیشتری به چگونگی پاسخ سیستماتیک عوامل رونویسی (TFs) به
محرکهای مختلف از طریق تنظیم آنزیم ها در طول بیوسنتز نشاسته کردیم . در نهایت ، بر اساس گزارش های قبلی ،
راهکارهایی برای بهبود عملکرد و کیفیت برنج ارائه شد. این بررسی به طور جمعی به طراحی مطالعات آینده در مورد بیوسنتز
نشاسته در محصولات برنج کمک می کند.
خلاصه ماشینی:
بنابراين ، انتقال دهنده هاي مختلف نيز براي سنتز نشاسته ذخيره سازي از طريق تحويل ساکارز و انرژي با استفاده از سيستم عروقي ضروري هستند (٢٠١١ ,Geiger).
علاوه بر اين ، از 263 مطالعات علوم زيستي و زيست فناوري دوره ٨، شماره ١، بهار ١٤٠١، صفحات ٢٨٦-٢٦٠ بخشي از کربن تازه تثبيت شده در طول دوره نور، نشاسته سنتز شد و سپس در دوره شب بعدي که به عنوان گردش نشاسته ناميده مي شود، به گلوکان تجزيه شد (٢٠١٦ , .
در دسترس بودن ساکارز محلي نقش کليدي در سيگنال دهي TreP/SnRK٦١ براي تعيين عملکرد و کيفيت دانه ايفا کرد 265 مطالعات علوم زيستي و زيست فناوري دوره ٨، شماره ١، بهار ١٤٠١، صفحات ٢٨٦-٢٦٠ (٢٠١٤ ,Paul &Lawlor ).
علاوه بر اين ، فاکتور رونويسي bZIP براي تنظيم نشاسته ذخيره سازي و 269 مطالعات علوم زيستي و زيست فناوري دوره ٨، شماره ١، بهار ١٤٠١، صفحات ٢٨٦-٢٦٠ پروتئين هاي ذخيره سازي در ذرت (a٢٠١٦ , .
271 مطالعات علوم زيستي و زيست فناوري دوره ٨، شماره ١، بهار ١٤٠١، صفحات ٢٨٦-٢٦٠ سنتز نشاسته در برنج به عنوان يکي از مهمترين محصولات غذايي، دانه هاي برنج (Oryza sativa L.
علاوه بر اين ، SuSy با اسيد اينورتاز براي سوبستراي ساکارز رقابت 273 مطالعات علوم زيستي و زيست فناوري دوره ٨، شماره ١، بهار ١٤٠١، صفحات ٢٨٦-٢٦٠ کرد و به تعادلي براي تنظيم محتواي نشاسته رسيد (باروجا-فرناندز و همکاران ، ٢٠٠٩).
Huang H, Xie S, Xiao Q, Wei B, Zheng L, Wang Y, Cao Y, Zhang X, Long T, Li Y+6 more.