خلاصه ماشینی:
"مطالعهای که در مورد 6000 مرد امریکایی میانسال هم انجام شد،این نتیجه را بدست داد آنهایی که چربی دریایی یک اونس خوراک ماهی مکرل2یا سه اونس ماه یخاردار3 خورده بودند،36 درصد کمتر از سایرینی که مصرف ماهیشان اندک بود،با خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی روبهرو شده بودند.
وانگهی،سرخرگهای کسانی که که میزان چربی امگـ-3 آنها حد اقل بنظر میرسید،بشدت مسدود،و نمایانگر این حقیقت بود که آنان با مصرف اندک ماهیهای چرب،مرتکب اشتباه شده بودند.
به راستی چنانچه از ماهی استفاده کنید، امکان کریز از حملات قلبی بعدی بیش از آنست که از مصرف بیحد غذاهای سرشار از چربی حیوانی اشباع شده بکاهید.
منیلر جراح مرکز بیمارستانی واشنگتن دی سی انجام گرفت روشن شد که تنها 19 درصد از 42 نفری که روی آنها عمل جراحی گشایش رگهای قلب انجام شده بود،با وجود مصرف غذاهای کم چربی و استفاده از پوشینهها(کپسولهای) روغن ماهی به مدت شش ماه،سرخرگهایشان دگر بار مسدود شده است."