خلاصه ماشینی:
"اینروش را برای انجماد بستهبندیهائیکه حتی بیش از 12 سانتی متر مکعبحجم داشته باشند میتوان بکار برد،چنانچه محصول موردنظر باندازه کافیو تعداد بیشمار باشد هزینه مصرفیبسیار اندک و ناچیز است،گرچهنباید فراموش نمود که در عین حالبرای نقل و انتقال بستهها به تعدادزیادی کارگر احتیاج است و طبعا هزینهو دستمزد کارگران تا حدی بالا است.
4-انجماد توسط آب نمک این روش بیشتر برای تهیه ماهیهای شور و یا گوشت جوجه بکارمیبرند،طرز عمل از این قرار استکه ماده غذائی را در محلول آب نمکیکه در حدود 25-درجه سانتی گرادبرودت دارد فرو میبرند،مایعمربوطه همان سودیوم کلرید است که دربیشتر کشورهای اروپائی قانونا مقدارآن تعیین شده است و در ممالک دیگرعلاوه بر آب نمک گاه از گلیسیرین والکل هم استفاده میکنند.
لیکنباید در نظر داشت که ممالک اروپایغربی کمتر با روش نیتروژن مایعآشنائی دارند و برای انجماد از طرقدیگر استفاده میکنند و این بدانعلت است که اصولا در قاره اروپاتولید ازوت مایع بسیار کم است."