خلاصه ماشینی:
"محصولاتی که تاکنون بطورموفقیتآمیز با آب شور در دشتها وبیابانها بعمل آورده شده شاملچغندر قند-جو-الیاف کنف دوختجباره-انار-خرما-خربزهبادنجان-طماطه-اسفناج-اوکالیپتوس-نیها برای الیاف-کافشه برای روغن خوراکی-ذرتبلال-لوبیا-کلمپیچ-هویج-پیاز-کاهو-و تربچه میباشد مناطق مورد آزمایش از هندو افریقای جنوبی تا خاورمیانه وسواحل جنوبی مدیترانه تا سرزمینهای مرطوب و خنکتر دریای شمالو اتلانتیک شرقی امتداد داشته-علت عمده که چرا زراعت با آبشور زودتر از این کشف نگردیدهاین است که مقط در همین اواخرممکن گردیده که آزمایشات کافیو وسیعی را در این باره انجام دهندریشه اغلب گیاهان نمیتوانند درمقابل غوطهوری در آب شور برایمدت زیادی استقامت نمایند و آنمدتی که آنها بوسیله آب آبیاریدر شن پوشیده میشوند باندازهکوتاه است که بآنها صدمه واردنمیشود-رسوخ سریع میباشد وفقط قسمتی از تارهای کوچک ریشهبا آب در تماس هستند."