خلاصه ماشینی:
"در انتهای این مبحث به تعریف جمود نعش اشاره شده که منظور سخت و محکم شدن ماهیچهها در نتیجهء کشتار پرنده و کاهش غلظت ATP درون ماهیچه و تشکیل پیوندهای پایدار میباشد.
در بخش دیگر به ترکیب و کیفیت تخمها اشاره شده،تخم در مقایسه با مقدار انرژی که فراهم میکند منبع متراکمی از مواد غذایی است به طور مثال نزدیک به 50% از پروتئین تخم و تمام چربی در زرده تخم قرار دارد.
در مبحث تلقیح مصنوعی به فواید آن اشاره شده است از جمله اینکه در این روش نرهای با ارزش ژنتیکی بالا میتوانند به طور موثری در برنامههای اصلاح نژاد مورد استفاده قرار گیرند.
بخش دیگر به رقیق کردن و ذخیرهسازی اسپرم میپردازد هدف استفاده از رقیقکننده که کاهش غلظت اسپرماتوزوئیدها است و مناسبترین رقت و همچنین خصوصیات رقیقکنندهها اشاره شده است که عبارتند از:هیپرتولیک بودن فشار اسمزی آنها نسبت به منی،فراهم کردن تعالی مینرالی برای اسپرمها،فراهم کردن ظرفیت بافری برای دستیابی به PH مناسب محافظت از اسپرمها در برابر باکتریها.
در این بخش به انواع ماشینهای جوجهکش و ساختار کلی این ماشینها که عبارت است از ماشینهای یک مرحلهای و چند مرحلهای،اشاره شده است،ماشیهای یک مرحلهای برای جوجهکشی تخم مرغهایی طراحی شدهاند که تمام آنها در مرحله مشابهی هستند ولی در ماشین چند مرحلهای تخم مرغهایی قرار داده میشوند که در مراحل گوناگونی از رشد هستند.
در بخش دیگر به عمل هر یک از این اعضاء اشاره شده است،عمل اصلی چینهدان انبار کردن خوراک است در پیش معده هیدرولیز پروتئین انجام میشود."