کلیدواژه غذای پرچرب / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : شریفیان، شهره ؛ آذربایجانی، محمد علی ؛ علمیه، علیرضا ؛ نویسنده مسئول : شعبانی، رامین ؛
مجله:مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش»بهار 1401 - شماره 21 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:تمرین استقامتیبافت چربیغذای پرچربگیرنده بتا آدرنرژیک-3گیرنده آدنوزین مونوفسفات حلقوی
-
2.
نویسنده مسئول : پارسا، حسام ؛ نویسنده : زارعی، مرتضی ؛
مجله:فیزیولوژی ورزش و فعالیت بدنی»بهار 1401 - شماره 27 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (13 صفحه - از 84 تا 96 )
کلیدواژه ها:چاقیتمرینات ورزشیمقاومت انسولینکراتینغذای پرچربتحمل گلوکز
-
3.
نویسنده : کلاه دوزی، سرکوت ؛ طالبی گرکانی، الهه ؛ حمیدیان، غلامرضا ؛ صفرزاده، علی رضا ؛
مجله:فیزیولوژی ورزشی»تابستان 1397 - شماره 38 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 143 تا 162 )
کلیدواژه ها:بافت چربیآنژیوژنزغذای پرچربتمرین ورزشی با شدت بالا
-
4.
نویسنده : حق شناس، روح الله ؛ گیلانی، ندا ؛ جعفری، مهوش ؛
مجله:فیزیولوژی ورزشی»زمستان 1393 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:تمرین استقامتیچاقیغذای پرچربنسفاتین-1رژیم غذایی پرچربنسفاتینILاینترلوکین
-
5.
نویسنده : برآبادی، علی ؛ رواسی، علی اصغر ؛ چوبینه، سیروس ؛ برآبادی، حسن ؛
مجله:علوم زیستی ورزشی»تابستان 1392، دوره پنجم - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (21 صفحه - از 133 تا 153 )
کلیدواژه ها:آترواسکلروزنیمرخ لیپیدیغذای پرچربمولکول چسبانفعال سازی آندوتلیال
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)
- ب (2 مقاله)
- الف (1 مقاله)