-
1.
نویسنده : یاوری، فاطمه ؛ مردانی، مصطفی ؛ نویسنده مسئول : حسینی یکانی، سید علی ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»تابستان 1400 - شماره 114 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (28 صفحه - از 1 تا 28 )
کلیدواژه ها:مرغ گوشتیتحلیل پوششی دادهها (DEA)بهینهسازی استوارساری (شهرستان)RDEA
-
2.
نویسنده مسئول : محمدی نژاد، امیر ؛ نویسنده : یزدانی، سعید ؛ زراعت کیش، سید یعقوب ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»پاییز 1388، دوره سوم - شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (15 صفحه - از 15 تا 29 )
کلیدواژه ها:مرغ گوشتیعملکردبهرهوری کل عوامل تولیدترنکویست تیل
-
3.
نویسنده : رحمانی، زانیار ؛ قادر زاده، حامد ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»بهار 1393 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 64 تا 77 )
کلیدواژه ها:تابع هزینهمرغ گوشتیشهرستان سنندجسهم نهادهکششجوجه یکروزهنسبیتولید
-
4.
نویسنده : شیرانی بیدآبادی، فرهاد ؛ عباسیان، مجتبی ؛ کریم، محمد حسین ؛ کرباسی، علیرضا ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»زمستان 1386 - شماره 60 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 87 تا 102 )
کلیدواژه ها:بهرهوریتابع تولیدبهداشتمرغ گوشتیجوجهدانبهرهوری کل عوامل تولیدتعاونتولیدسیستانمرغداریتخصیص بهینه
-
5.
بررسی کارایی فنی بنگاه های زود بازده در استان کهگیلویه و بویراحمد (گاو شیری، مرغ گوشتی و پرورش ماهی)
نویسنده : کرمی، آیت اله ؛ افتخاری، سیدفرخ ؛ عبدشاهی، عباس ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»پاییز 1391 - شماره 15 رتبه علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 59 تا 76 )
کلیدواژه ها:کاراییمرغ گوشتیتحلیل فراگیر داده هاماهی و گاو شیریاستان کهگیلویه و بویراحمدبویراحمدکهگیلویهکارایی فنیدنا
-
6.
نویسنده : پورکند، شیوا ؛ معتمد، محمد کریم ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»زمستان 1390- شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 99 تا 116 )
کلیدواژه ها:بهرهوریتابع تولیدکارایی فنیمرغ گوشتیتولیدبهره و ری عوامل تولیدبهره و ریعوامل تولید
-
7.
نویسنده مسئول : سلامی، حبیب الله ؛ نویسنده : قهرمانزاده، محمد ؛ حسینی، سید صفدر ؛ یزدانی، سعید ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»زمستان 1388، دوره سوم - شماره 4 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (30 صفحه - از 1 تا 30 )
کلیدواژه ها:ایرانمرغ گوشتیبیمهی درآمدحق بیمهی اکچواری
-
8.
نویسنده مسئول : محمدی، دادگر ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»بهار 1402 - شماره 121 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (27 صفحه - از 105 تا 131 )
کلیدواژه ها:اقتصاد مقیاسفارس (استان)مرغ گوشتیقیمت تمام شدهعوامل موثر بر قیمت