مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 65 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویو: آب انگوراهمیکخمیر انگورگرمایش حرارتی
-
2.
مؤلف : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (6 صفحة - من 5 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:فراصوتماستظرفیت نگهداری آبهموژنیزاسین
-
3.
مؤلف : مظفری، منصوره ؛ آصفی، نارملا ؛ سلیمانی، جابر ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 صفحة - من 49 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:آبگیری اسمزیپیازافزایش محتوی ماده جامدکاهش محتوی رطوبتآبغلظتمحلولتیمار