مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة محیط شناسی 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
جغرافیا 1 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 2 |
-
1.
مؤلف : حسینیشکرابی، سیدپژمان ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابولقاسم ؛ ولینسب، تورج ؛ كاتب مسؤول : حسینی، سیدابراهیم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:الگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهترکیب شیمیاییالکتروفورز
-
2.
مؤلف : حسینی شکرابی، سید پژمان ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابوالقاسم ؛ ولی نسب، تورج ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:ترکیب شیمیاییالکتروفورزالگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهاسیدهای چربماهیSDS
-
3.
بررسی تجمع زیستی جیوه و ارتباط آن با سلنیوم در بافت عضله و کبد کوسه چاک لب - Rhizoprionodon acutus -
مؤلف : ترسلی، احمد ؛ اسماعیلی ساری، عباس ؛ ولی نسب، تورج ؛
مجلة:محیط شناسی»پاییز 1391، دوره سی و هشتم - شماره 63 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 37 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:خلیج فارسجیوهسلنیومکوسه چاک لب آمار