کلمة المفتاح اسيدهاي چرب / (8 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : غلامی گیلانی، سهیلا ؛ غلامی گیلانی، غلامرضا ؛ شاهماری، مهتاب ؛ كاتب مسؤول : طاهری، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 15 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:اسیدهای چربفلزات سنگیناندیسهای فیزیکی -شیمیاییاستخراج مایع- مایع
-
2.
مؤلف : روفه گری، لیلا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ طبیبی آذر، مهناز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:کلسترولکرهاسیدهای چرباسید لینولئیک کنژوگه
-
3.
مؤلف : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 35 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمان
-
4.
مؤلف : کوچکزایی، علی رضا ؛ محمدی آچاچلویی، محسن ؛ فرهمند بروجنی، حمید ؛
مجلة:مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی)»پاییز و زمستان 1393، سال چهارم - شماره 8 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 47 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:FTIRمشک چرمیقلعه کوه قایناسیدهای چربچربی آزادAtr-e Sonbol
-
5.
مؤلف : مظفری، حمید ؛ حسن پور درویشی، حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحة - من 79 إلی 86 )
الکلمات المفتاحية:آفتابگردانآب شوراسیدهای چربآبیاری تلفیقیدرصد و عملکرد روغن
-
6.
مؤلف : علویان، راحله ؛ اسداللهی، سیمین ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ افسر، علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:اسیدهای چرباسید چرب اشباع در موقعیت 2تقلبات روغن زیتونروغن زیتون فرابکر
-
7.
مؤلف : ضیائیان نوربخش، هانیه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحة - من 77 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:اسیدهای چربترکیبات غذاییماهی شوریده
-
8.
مؤلف : شاهوردی، افسانه ؛ قراچورلو، مریم ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (9 صفحة - من 52 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:اسیدهای چربترکیبات غیر صابونی شوندهروغن شاه دانهزمان پایداری