مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 5 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 6 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 6 |
-
1.
مؤلف : نصیری، فاطمه ؛ حقیقت آسیابر، آذر ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : خندقی، جلیل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 33 إلی 47 )
الکلمات المفتاحية:خیارکروماتوگرافی مایع با کارایی بالامیکرواستخراجحشرهکشکچرز
-
2.
مؤلف : فرجپور، سجاد ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : خندقی، جلیل ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:میکرواستخراج مایع-مایع پخشیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاکچرزآفتکشهای کارباماتی
-
3.
مؤلف : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 41 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصاره
-
4.
مؤلف : خندقی، جلیل ؛ كاتب مسؤول : افشار مقدم، محمدرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 التصنيف A (Azad University/ISC (13 صفحة - من 1 إلی 13 )
الکلمات المفتاحية:میوهمیکرواستخراج مایع-مایع پخشیکچرزبنزوئیلاورهکروماتوگرافیمایع با کارایی بالا
-
5.
مؤلف : خندقی، جلیل ؛ كاتب مسؤول : افشارمقدم، محمدرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 1 إلی 13 )
الکلمات المفتاحية:آفتکشهای پایرتروئیدیمیکرو استخراج مایع-مایع همگنکروماتوگرافیگازی کوپلشده به اسپکترومترجرمیسبزیجات
-
6.
مؤلف : فخیم رسول زاده، رزیتا ؛ افشارمقدم، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : خندقی، جلیل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 31 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:ارگانوفسفرهکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآبمیوهمیکرواستخراج مایع-مایع کمک شده با هوا