تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University)
-
مؤلف : فرجپور، سجاد ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : خندقی، جلیل ؛
(12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:میکرواستخراج مایع-مایع پخشیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاکچرزآفتکشهای کارباماتی
-
مؤلف : اکبرپور، مریم ؛ ویسی، هادی ؛ نظری، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : مهدوی دامغانی، عبدالمجید ؛
(11 صفحة - من 17 إلی 27 )
الکلمات المفتاحية:مصرفایرانتولیدامنیت غذاییسبد غذایی مطلوبمعادلسازی گیاهی
-
مؤلف : ایزانلو، آیسان ؛ كاتب مسؤول : صادقی ماهونک، علیرضا ؛
(16 صفحة - من 29 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:پیشتیمار مایکروویو و فراصوتقارچخوراکیدکمهای. هیدرولیز آنزیمیویژگیهای آنتیاکسیدانی
-
مؤلف : گلستانه زاده، نسیم ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
(20 صفحة - من 45 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:بازیافتحشراتپلاستیکپسماندهای غذاییاقتصاد زیستی
-
مؤلف : گل باز، مهسا ؛ رحمن، علیرضا ؛ كاتب مسؤول : حسینمردی، فاطمه ؛
(12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:ارزش تغذیه ایچیاآرد دانه کتانسس فلفل قرمز
-
كاتب مسؤول : باسی، محبوبه ؛ مؤلف : پارساپور، محمد مهدی ؛
(14 صفحة - من 77 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:تولید صنعتیماست چکیدهماست تغلیظ شدهواژه های کلیدی :پایدارکننده تجاریتولید سنتی
-
مؤلف : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ كاتب مسؤول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
(10 صفحة - من 91 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1
-
مؤلف : مسجدی، محمد ؛ کاویان، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
(18 صفحة - من 101 إلی 118 )
الکلمات المفتاحية:خواص میکروبیIC50فنل کلفلاونوئیدقارچ گانودرما لوسیدیومنیتریت سدیممارتادلا