پاییز 1401- شماره 47 التصنيف A+ (Azad University)
-
مؤلف : شریفی، مریم ؛ رمضانی، محدثه ؛ كاتب مسؤول : گلی، محمد ؛
(18 صفحة - من 1 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:جوانهگندم پروبیوتیکشاخصهای اکسایششمارش میکروارگانیسمنسبت صمغ گوار به مالتودگسترین
-
مؤلف : همتی، فاطمه ؛ مطلوبی نژاد، زهرا ؛ مظلومی، سید محمد ؛ باباعلی، الهام ؛ یوسفی نژاد، سعید ؛ كاتب مسؤول : بریزی، عنایت ؛
(12 صفحة - من 19 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:جیوهآرسنیکICPTotal Diet Studyآنالیز مواد غذایی
-
مؤلف : عباسی طادی، دانیال ؛ كاتب مسؤول : رحیمی، ابراهیم ؛
(9 صفحة - من 31 إلی 39 )
الکلمات المفتاحية:چهارمحال و بختیاریپنیر محلیNested-PCRنئوسپورا کانینوم
-
مؤلف : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حمید ؛
(12 صفحة - من 41 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصاره
-
مؤلف : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
(14 صفحة - من 53 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:پوششماهی قزلآلاپکتیناسانس نعناع فلفلینانواکسیدرویموسیلاژ جاوشیر
-
مؤلف : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
(14 صفحة - من 67 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:تخممرغپوششدهیعصاره رزماریروغن سیاهدانه