کلمة المفتاح Arabic gum / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : نوحی، مرضیه ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ كاتب مسؤول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 41 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:صمغ عربیخشککن پاششیآلوئهوراآلوئین
-
2.
مؤلف : طاهریان، امیر ؛ رهبری، مهشید ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:بستنی کفیرصمغ عربیشیره خرماویژگیهای فیزیکوشیمیایی