کلمة المفتاح Probiotic properties / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : شهریاری، سارا ؛ ابراهیمی، مریم ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ مویدی، علی ؛ كاتب مسؤول : صادقی، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 التصنيف A (Azad University/ISC (15 صفحة - من 67 إلی 81 )
الکلمات المفتاحية:جدایه مخمریویژگیهای پروبیوتیکیباکویت تخمیر شده
-
2.
مؤلف : حاجی نیا، فهیمه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ مویدی، علی ؛ كاتب مسؤول : صادقی، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 45 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:اثر ضدقارچیجدایه لاکتیکی غالبخصوصیات پروبیوتیکیخمیرترش جو دوسر