-
1.
مؤلف : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ كاتب مسؤول : عبدالملکی، فرزانه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 29 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چرب
-
2.
مؤلف : ارونقی، منا ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 35 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:ازنویژگیهای میکروبیآرد برنجویژگیهای حسی