کلمة المفتاح رئولوژي / (12 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : پیغمبرزاده، سید محسن ؛ کاظمی اسفه، حمید ؛ امرائی، ایوب ؛
مجلة:مطالعات علوم کاربردی در مهندسی»تابستان 1402، دوره نهم - شماره2 (15 صفحة - من 97 إلی 111 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژینرخ حفاریسیال حفاریمیدانی نفتی کبود
-
2.
مؤلف : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ كاتب مسؤول : عبدالملکی، فرزانه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 29 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چرب
-
3.
مؤلف : قنبری، غزاله ؛ دیانت، مرجان ؛ كاتب مسؤول : سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 75 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:عصاره هیدروالکلیبیاتیچای سبزرئولوژیبربری
-
4.
مؤلف : صلصالی، غلامرضا ؛ اسماعیلی صابر، سعید ؛ عمادی، فاطمه ؛ غلامی فشارکی، محمد ؛ نوجوان، فاطمه ؛ دانش، عطیه السادات ؛ هاشمی نژاد، سید عباس ؛ كاتب مسؤول : ظفرقندی، نفیسه ؛
مجلة:طب سنتی اسلام و ایران»بهار 1398، سال دهم - شماره 1 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:طب سنتی ایرانیرئولوژیهمورئولوژیخونریزی غیرطبیعی رحم
-
5.
مؤلف : حسن پور امنیه، آزاده ؛ جوینده، حسین ؛ ناصحی، بهزاد ؛ حجتی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 19 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:پنیرکخواص فیزیکوشیمیاییصمغرئولوژی
-
6.
مؤلف : دانش، عرفان ؛ جوینده، حسین ؛ گودرزی، مصطفی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 25 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژیآنزیم ترانس گلوتامینازپروتئین آب پنیرانبارمانیپنیر فراپالوده کم چرب
-
7.
مؤلف : حبیبی، پریسا ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ خدائیان چگنی، فرامرز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحة - من 59 إلی 70 )
-
8.
مؤلف : مقدم کیا، هیلدا ؛ جوادی، افشین ؛ طریقت اسفنجانی، علی ؛ پزشکی نجف آبادی، اکرم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:پروتئینکازئینات سدیمرئولوژیفورمولای انترال
-
9.
مؤلف : ضامنی، عاکفه ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ صالحی، فخرالدین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:تیمار حرارتیرئولوژیصمغ دانه ریحانبافت
-
10.
مؤلف : صباغ پور، سمیرا ؛ معتمدزادگان، علی ؛ حدیدی، میلاد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (8 صفحة - من 15 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:استخراجژلاتینرئولوژیپیش فرآوریفیل ماهی
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A (2 مقالة)
- A+ (2 مقالة)
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)