Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 3 |
Journal نوآوری و ارزش آفرینی 1 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 3 |
میان رشته ای 1 |
Language (Article count) |
---|
Persian 4 |
-
1.
Writer : میرباقری، سحر ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ مهدی زاده مود، سارا ؛ Translator : سلیمی، آزاده ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 Ranking A+ (Azad University/ISC (20 page(s) - From 51 to 70 )
Keywords:رزماریپوششدهیآب پنیرمالتودکسترینتیلاپیاCoatingMaltodextrinRosemaryWheyTilapia
-
2.
Corresponding Author : جبلی جوان، اشکان ؛ Writer : ایزدی وصفی، نسیم ؛ شریفی، زهرا ؛ اسماعیلی، زهرا ؛ اسدی، فايزه ؛ کنعانی، منصوره ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 Ranking A (Azad University/ISC (12 page(s) - From 11 to 22 )
Keywords:تجاریمحلیتخم مرغمقایسه کیفیتQuality ComparisonCommercialEggsVillage
-
3.
Writer : پارسایی مهر، مهنوش ؛ استاجی، حمید ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ سلیمی، آزاده ؛ عرب، فرشته ؛ فرخی، آزیتا ؛ کنعانی، منصوره ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 Ranking A+ (Azad University/ISC (12 page(s) - From 1 to 12 )
Keywords:خصوصیات شیمیاییشیر شترباکتریهای لاکتیکاسیدLactic acid bacteriaCamel MilkChemical Analysis
-
4.
Writer : فیض، داود ؛ نعمتی، محمد علی ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ زنگیان، سمیه ؛
Journal:نوآوری و ارزش آفرینی»پاییز و زمستان 1391 - شماره 1 ISC (10 page(s) - From 15 to 24 )
Keywords:قابلیت نوآوریقابلیت بازاریابیپیامدهای عملکردیبازارمحوری و بقا