چکیده:
کنترل استراتژیک، جزئی از فرآیند مدیریت استراتژیک است که به مدیران اجازه می دهد تا همواره بر تمام مراحل فرایند مدیریت استراتژیک نظارت داشته و از انحرافات احتمالی آن جلوگیری کنند. پژوهش حاضر با هدف شناسایی ساختار عاملی و اعتباریابی مقیاس کنترل استراتژیک در صنعت خرده فروشی (مواد غذایی و مصرفی) شهر شیراز انجام گرفت. پژوهش حاضر از منظر هدف از نوع تحقیقات کاربردی و از حیث روش، توصیفی و از شاخه پیمایشی است. جامعهی آماری این پژوهش شامل خبرگان و فعالان صنعت خرده فروشی (مواد غذایی و مصرفی) شهر شیراز است که بر اساس فرمول کوکران 220 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند و داده های مورد نیاز در این پژوهش با استفاده از مطالعات کتابخانهای و پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری ،AGFI ،GFI گردیدند. بر اساس یافتهها، مدل پنج عاملی کنترل استراتژیک هاریسون بر اساس شاخص های از برازش مناسبی برخوردار بود و تمامی گویههای مقیاس دارای ضریب تاثیر معناداری بر CFI و RMSEA روی عامل مربوط به خود بودند. همچنین یافتهها موید آن است که پنج عامل مقیاس از پایایی مناسبی متناسب با T و Z 0 به دست آمد. جدول نمرات هنجار، مقادیر / برخوردار بودند و پایایی کل مقیاس نیز 93 نمرات خام طبقات و رتبه بندی درصدی مربوط به هر طبقه را ارائه نمود. علاوه بر این روایی همگرایی بین 0 تایید گردید. لذا / 0 تا 75 / عاملهای مقیاس کنترل استراتژیک نیز بر حسب ضرایب همبستگی از 41 می توان از مقیاس کنترل استراتژیک هاریسون به عنوان یک ابزار تشخیصی در صنایع خرده فروشی مواد غذایی و مصرفی استفاده نمود.
Strategic control part of the strategic management process that allows administrators to constantly monitor on all strategic management process and prevent it from possible deviations. Factor structure and validation scale study to identify strategic control in the retail industry (food and consumer) was performed in Shiraz. This paper is an applied research and in terms of methods، descriptive and survey. The study population consisted of experts and activists retail industry (food and supplies) Shiraz Based on the sample of 220 subjects were enrolled and data required in this study made use of library studies and questionnaires were collected. Based on the findings، based on the five-factor model of strategic control Harrison GFI، AGFI، RMSEA and CFI good fitness and all scale items index had a significant effect on their related factors. The findings also suggest that five factors scale had good reliability and validity of the scale and 93/0 respectively. Table norm scores، Z and T values corresponding to classes raw scores and percentile ranking on each floor provided. In addition convergent validity between strategic control scale factor of 41/0 to 75/0 in terms of correlation coefficients was confirmed. It can be used as a diagnostic tool in Harrison strategic control scale food retail industries and consumer applications.