خلاصه ماشینی:
"به این ترتیب فردی که از سواد رسانهای برخوردار است ضمن کسب توانایی تجزیه و تحلیل صحت و سقم اطلاعات رسانهها،واکنش و تفکر نقادانهای نسبت به آنها نشان میدهد.
در مجموع سواد رسانهای آمیزهای از تکنیکهای بهرهوری موثر از رسانه و تسلط داشتن به یک بینش و درک برای تشخیص رسانهها از یکدیگر است در این بین،چنانچه به نقطه تعارض ختم میشود راهحل آن قطع ارتباط با رسانه نیست بلکه،ایجاد ارتباط با رسانههای دیگر و تبدیل رابطه یکسویه و انفعالی به یک رابطهی فعال تر است.
مفهومی که این فرصت را در اختیار فرد قرار میدهد تا اطلاعات وسیع و مهارتهای لازم برای کار و زندگی در دنیای جدید واقعیت مجازی را به دست آورد.
جمع بندی بحث: همچنانکه اشاره شد،امکانات وسیع خدمات آموزشی رسانهها به ویژه قابلیتها و امتیازات خاص آنها از دو بعد فراگیری و تاثیر گذاری در حل بسیاری از معضلات آموزش سنتی(مدرسهای) این امکانات سوق داده است که نمونه فراوانی از آن در محتوای رسانههای متعدد نمایان است.
تشریح اهداف و اصول آموزش رسانهای و نیز مفهوم سواد رسانهای از دیگر محورهای مورد بررسی در مقاله حاضر بود که بهطور مختصر میتوان اظهار کرد داشت:هدف غایی آموزش رسانهای،ایجاد خلاق،خود جوش و مسوولیت پذیر در محیط اجتماعی تحت تاثیر رسانهها است.
نهایت اینکه فرد دارای سواد رسانهای توانایی تجزیه و تحلیل صحت و سقم اطلاعات رسانهای پیرامون خود و واکنش و تفکر انتقادی نسبت به آنها را پیدا میکند و همیشه صفت فعال و تحلیل گری خود را حفظ مینماید."
کلید واژه های ماشینی:
رسانهای
،
اطلاعات
،
آموزش
،
سواد
،
آموزش سواد رسانهای اهداف
،
انتقادی
،
سواد رسانهای توانایی تجزیه
،
مهارتهای خواندن
،
فراگیران
،
علوم اجتماعی