Skip to main content
فهرست مقالات

چند داروی مفید طبیعی

نویسنده:

(5 صفحه - از 70 تا 74)

کلید واژه های ماشینی : پرتقال ، لوبیا ، شیر ، کلسیم ، مرکبات ، قلب ، مواد غذائی ، فیبر ، بدن ، مقدار کلسترل خون

خلاصه ماشینی:

"چه; این ویتامین ضد اکسیدان است و باعث نگاهداری حالت ارتجاعی رگها می‌شود و می‌تواند از لخته شدن خون نیز جلوگیری نماید، و همچنین دارای نوعی آسید آمینه به نام «گلوتاتیون‌» (2) است که از خطر تورم مفاصل، بیماری قند و بیماریهای قلب می‌کاهد و نیز دستگاه ایمنی بدن را توانا می‌کند . یکی از اثبات شده‌ترین خواص سیر توان آن در پائین آوردن میزان کلسترل خون است و نیز مانند آسپیرین از لخته شدن خون و گرفتکی رگها جلوگیری می‌کند . چه مقدار لوبیا خوبست؟ روزانه 5/1 فنجان لوبیای پخته برای کم کردن کلسترل و نیز برای دیگر فواید آن کافی است . لازم است اقلا الیاف داخل آن و ماده سفید زیر پوست را بخوریم چه همان ماده سفید زیر پوست و الیاف وسط پرتقال (ونیز دیگر مرکبات) پر از موادی هستند به نام «فلاونوئید» (12) که در پیش‌گیری از لخته شدن خون بسیار خوب عمل می‌کنند در حالی که شیره پرتقال فواید کمتر از الیاف آن دارد ."

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.