کلیدواژه شیر / (84 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سمزدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC
نویسنده : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ نویسنده مسئول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
مجله : علوم غذایی و تغذیه » تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها: شیر پروبیوتیک HPLC آفلاتوکسین M1
-
2.
بررسی جایگاه کلیدی شیر به مثابه عنصر در کلیت فرهنگ هنر ایرانی بر اساس رویکردی تیپولوژیک
نویسنده مسئول : امیرپورامرائی، رهام ؛ نویسنده : شریف زاده، محمدرضا ؛ داودی رکن آبادی، ابوالفضل ؛ دادخواه، پژمان ؛
مجله : مطالعات میان رشته ای هنر و علوم انسانی » اردیبهشت 1402 - شماره 6 (21 صفحه - از 65 تا 85 )
-
3.
اسفنکس و کارکرد آن در ایران اسفنکس و مفاهیم نمادین آن در ایران باستان
نویسنده مسئول : نواب اکبر، فیروزه ؛
مجله : رهپویه هنر » پاییز 1401، سال پنجم - شماره 3 (10 صفحه - از 41 تا 50 )
کلیدواژه ها: شیر موجودات ترکیبی اسفنکس کارکرد (مفاهیم نمادین)
-
4.
مطالعه تطبیقی نقشمایه گریفین در ایران و یونان
نویسنده مسئول : مصباح، بیتا ؛ نویسنده : شادرخ، سارا ؛
مجله : نگره » تابستان 1401 - شماره 62 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 173 تا 192 )
-
5.
بررسی چند باور عامۀ خاص در آدابالحرب والشجاعه
نویسنده مسئول : علیقلی زاده، حسین ؛ نویسنده : پولادی، حمید ؛
مجله : فرهنگ و ادبیات عامه » فروردین و اردیبهشت 1401 - شماره 43 رتبه ب (وزارت علوم (30 صفحه - از 187 تا 216 )
کلیدواژه ها: شیر گرگ شترمرغ آدابالحرب و الشجاعه باور عامه
-
6.
پی جویی شیر سنگی(جلوه ای از هنر و هویت بختیاری) با تکیه بر مطالعه مردم شناسی هنر
نویسنده : افروغ، محمد ؛
مجله : پژوهش های انسان شناسی ایران » بهار و تابستان 1401، دوره دوازدهم - شماره 23 رتبه ج (وزارت علوم/ISC (33 صفحه - از 209 تا 241 )
کلیدواژه ها: هویت بختیاری شیر انسانشناسی هنر تزئین سنگتراشی
-
7.
تعیین میزان باقیمانده های تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398
نویسنده : خاتمی، افشین ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله : بهداشت مواد غذایی » بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 61 تا 69 )
کلیدواژه ها: تهران شیر بستنی کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا آنتیبیوتیک
-
8.
واکاوی ترجمه ﴿قَسْوَرَه﴾ در آیه ﴿فَرَّتْ مِنْ قَسْوَرَه﴾، در ترجمههای فارسی و لاتین بر اساس مطالعه تاریخی و تبارشناسی
نویسنده مسئول : همتی، محمد علی ؛ نویسنده : کشاورزی، وفادار ؛
مجله : مطالعات ترجمه قرآن و حدیث » بهار و تابستان 1401 - شماره 17 رتبه ب (وزارت علوم (26 صفحه - از 243 تا 268 )
کلیدواژه ها: ترجمه زبان تبار شناسی شیر تحلیل ادبی سریانی قوسرا
-
9.
تاثیر تمرین طناب زنی به همراه مصرف شیر بر سطح سرمی ویتامین D و ترکیب بدن پسران 9 تا 12 سال دارای اضافه وزن
نویسنده : اسدی تبار، علی ؛ ابراهیمی، محسن ؛ نویسنده مسئول : حق شناس، روح الله حق شناس ؛
مجله : پژوهش های فیزیولوژی و مدیریت در ورزش » زمستان 1400 - شماره 48 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 25 تا 38 )
-
10.
معناشناسی تاریخی ادبی واژه «قسوره»در قرآن کریم
نویسنده مسئول : نوروزی، مجتبی ؛ نویسنده : مکفی رودی، محمد ؛
مجله : مطالعات سبک شناختی قرآن کریم » پاییز و زمستان 1400 - شماره 9 رتبه ب (وزارت علوم (25 صفحه - از 56 تا 80 )
کلیدواژه ها: معناشناسی شیر قسوره معرب فارسی آیه 51 سوره مدثر واژه قرآن عربی فارسی روایت AH
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (28 مقاله)
- ب (8 مقاله)
- A+ (8 مقاله)
- علمی-ترویجی (4 مقاله)
- A (3 مقاله)
- B (2 مقاله)
- ج (2 مقاله)
- C (1 مقاله)
- الف (1 مقاله)