خلاصه ماشینی:
") پختن غذا در دیگهای زودپز و درب پوشدار،به حفظ ویتامین ẓcẒ غذا کمک میکند و اگر مدت زمان پختن غذا و مقدار آب غذا کمتر باشد،ارزش مواد غذایی و ویتامینها کمتر نقصان مییابد و خاصیت دیگهای زودپز بیشتر به خاطر نگهداری ویتامینها،حفظ ارزش مواد غذایی و صرفهجویی در وقت و انرژی مصرفی است.
البته باید یادآوری کرد که غذاهای مقوی بسیار زیادی هستند که با انتخاب برخی از آنها، شما میتوانید به خوبی کودک خود را تغذیه کرده و از بحث و جدلهای اضافی در منزل جلوگیری نمایید.
اگر در منزل شما پیرزنی هست که نسبت به خوراندن آرد، حبوبات و غلات به کودک،شک و تردید دارد،با خوردن مقداری میوه به کودک میتوان این مشکل را برطرف نمود،یک نوع سبزی را به جای سبزی دیگر مصرف کرد یا اینکه در زمستان شیر پاستوریزه را به جای شیر خشک به کودک خوراند."