مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:سوسیسویژگی های حسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتین
-
2.
نویسنده : هاشمی روان، مهناز ؛ شکرانه، نادیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحه - از 43 تا 50 )
کلیدواژه ها:بافتکربوکسی متیل سلولزخصوصیات شیمیاییسوسیسپلی فسفات