مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 12 |
نشریه Statistical research of Iran 1 |
نشریه اقتصاد و تجارت نوین 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 12 |
اقتصاد 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 14 |
-
1.
نویسنده : ودائی، فاطمه ؛ میزانی، مریم ؛ مشهدی اکبر بوجار، مسعود ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:نعناع خشک بسته بندی شدهمهاجرتگاز کروماتوگرافیپرتودهی
-
2.
نویسنده : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:خصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینسوسیسویژگی های حسی
-
3.
نویسنده : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ رسولی، سوسن ؛ گرامی، عباس ؛ شریفیان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:InulinSensory PropertiesPhysicochemicalGalactooligosaccharidesKetchup
-
4.
نویسنده : زینال زاده، الناز ؛ میزانی، مریم ؛ چمنی، محمد ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (12 صفحه - از 13 تا 24 )
-
5.
نویسنده : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، میرم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:Fat ReplacerDietary FiberMayonnaisePhysicochemical Characteristics
-
6.
نویسنده : فاطمیان، حامد ؛ گیاه چی، شادی ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحه - از 45 تا 52 )
کلیدواژه ها:انتقال جرمباز تغلیظخشک کردن اسمزیکارایی فرایندگلابی
-
7.
نویسنده : نوری، شیما ؛ میزانی، مریم ؛ گرامی، عباس ؛ فرقانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحه - از 29 تا 42 )
کلیدواژه ها:چای سبزاستحکام کششیفیلتر بسته بندی چای کیسه ایقدرت و غلظت آنتی اکسیدانی
-
8.
نویسنده : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، مریم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 21 تا 28 )
کلیدواژه ها:رنگسبوس گندمظرفیت نگهداری آبپراکسید هیدروژن قلیاییفیبرهای خوراکی
-
9.
نویسنده : کبریتی، منیر ؛ حسینی مظهری، سیدضیاء الدین ؛ گرامی، عباس ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ اسفندیاری، چنگیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (10 صفحه - از 47 تا 56 )
-
10.
نویسنده : کبریتی، منیر ؛ حسینی مظهری، سیدضیاالدین ؛ گرامی، عباس ؛ عیاثی طرزی، بابک ؛ اسفندیاری، چنگیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1389 - شماره 29 (9 صفحه - از 42 تا 50 )