Skip to main content
این نشریه از تاریخ 1396/01/01 تا 1396/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1397/01/01 تا 1397/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1398/01/01 تا 1398/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1399/01/01 تا 1399/12/29 دارای رتبه A (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1400/01/01 تا 1400/12/29 دارای رتبه A (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1401/01/01 دارای رتبه A (دانشگاه آزاد) می‌باشد.
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات
عنوان انگلیسی
Food Technology and Nutrition
p-ISSN
2008-0123
تلفن
021- 60-44868535، 44865500
دورنگار
021-44865400
آدرس اینترنتی
http://jftn.srbiau.ac.ir
مدیر مسئول
مهرداد قوامی
سر دبیر
مریم قراچورلو
هیئت تحریریه
مسعود هنرور؛ سید ضیاءالدین مظهری؛ حسین بهمنیار؛ هوشنگ نیکوپور؛ وحید تقی خانی؛ بابک غیاثی طرزی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ پیمان مهستی شتربانی؛ سید محمد علی موسویان؛ مجید عمیدپور؛ مریم میزانی؛ سیروس قطبی؛ مهناز مظاهری اسدی؛ مهرداد قوامی؛ مریم قراچورلو؛ انوشه شریفان
پست الکترونیک
ftn@srbiau.ac.ir
آدرس
تهران، میدان پونک، انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی، به سمت حصارک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، ساختمان ابن سینا، دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی، کدپستی:1477893855