این نشریه از تاریخ 1396/01/01 تا 1396/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1397/01/01 تا 1397/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1398/01/01 تا 1398/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1399/01/01 تا 1399/12/29 دارای رتبه A (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1400/01/01 تا 1400/12/29 دارای رتبه A (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1401/01/01 دارای رتبه A (دانشگاه آزاد) میباشد.
- دسته بندی موضوعی
- حوزه سلامت
- ناشر
- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات
- عنوان انگلیسی
- Food Technology and Nutrition
- p-ISSN
- 2008-0123
- قطع
- وزیری
- دوره انتشار
- فصلنامه
- وابسته به
- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
- تلفن
- 021- 60-44868535، 44865500
- دورنگار
- 021-44865400
- آدرس اینترنتی
- https://sanad.iau.ir/journal/jftn
- صاحب امتیاز
- دانشگاه ازاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
- مدیر مسئول
- مهرداد قوامی
- سر دبیر
- مریم قراچورلو
- هیئت تحریریه
- مسعود هنرور؛ سید ضیاءالدین مظهری؛ حسین بهمنیار؛ هوشنگ نیکوپور؛ وحید تقی خانی؛ بابک غیاثی طرزی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ پیمان مهستی شتربانی؛ سید محمد علی موسویان؛ مجید عمیدپور؛ مریم میزانی؛ سیروس قطبی؛ مهناز مظاهری اسدی؛ مهرداد قوامی؛ مریم قراچورلو؛ انوشه شریفان
- پست الکترونیک
- ftn@srbiau.ac.ir
- آدرس
- تهران، میدان پونک، انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی، به سمت حصارک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، ساختمان ابن سینا، دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی، کدپستی:1477893855
- محل نشر
- تهران
- تاریخ ثبت در پایگاه
- 1394/11/28