مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ جعفری زاده- مالمیری، هدی ؛ میرزایی، حمید ؛ صادقی، جاوید ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 61 تا 71 )
کلیدواژه ها:تصفیه آبضد باکترینانو ذرات اکسید آهن
-
2.
نویسنده : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ شایق، جلال ؛ موسوی، زهره ؛ صادقی، جاوید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 43 تا 54 )
کلیدواژه ها:قناتچشمهاشریشیا کولایگروههای فیلوژنیمقاومت آنتی بیوتیکی