مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 8 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 8 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 8 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 67 تا 80 )
کلیدواژه ها:تخممرغپوششدهیعصاره رزماریروغن سیاهدانه
-
2.
نویسنده : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 41 تا 52 )
کلیدواژه ها:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصاره
-
3.
نویسنده : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 45 تا 59 )
کلیدواژه ها:خواص ارگانولپتیکیاسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتینآنتیاکسیدان
-
4.
نویسنده : جعفرزاده، حسن ؛ حنیفیان، شهرام ؛ جوادی، افشین ؛ شایق، جلال ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 17 تا 31 )
کلیدواژه ها:الگوی حرکتکشتارگاه مرغسودوموناسویژگیهای فنوتیپیتولید بیوفیلم
-
5.
نویسنده : رحیمی زاد تولون، میرعلی ؛ متین، امیرعباس ؛ جوادی، افشین ؛ امانی قدیم، علیرضا ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 29 تا 41 )
کلیدواژه ها:اردبیلبهینه سازیبیس فنول آآبهای بطری شدهازون زنی
-
6.
نویسنده : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ جعفری زاده- مالمیری، هدی ؛ میرزایی، حمید ؛ صادقی، جاوید ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 61 تا 71 )
کلیدواژه ها:تصفیه آبضد باکترینانو ذرات اکسید آهن
-
7.
نویسنده : انوری نژاد، مهوش ؛ میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 75 تا 82 )
کلیدواژه ها:مراغهآلودگی میکروبیبستنی سنتیآلودگیشهر مراغهاشریشیا کولایبستنیهای سنتیبهداشت
-
8.
نویسنده : پورعلی بهزاد، محمد ؛ میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:کلیفرمپنیر سفید سنتی ایرانیاشریشیا کولایپنیر