Skip to main content

تاریخچه رتبه بندی

این نشریه از تاریخ 1391/09/22 دارای رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم) می‌باشد.
این نشریه از تاریخ 1396/01/01 تا 1396/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1397/01/01 تا 1397/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1398/01/01 تا 1398/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1399/01/01 تا 1399/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1400/01/01 تا 1400/12/29 دارای رتبه A (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1401/01/01 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) می‌باشد.
ISC
نمایه شده پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

مشخصات مجله

دسته بندی موضوعی
حوزه سلامت
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
عنوان انگلیسی
food hygiene
p-ISSN
2228-7647
e-ISSN
2476-6968
قطع
وزیری
دوره انتشار
فصلنامه
دوره انتشار
1390/01/13
وابسته به
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
تلفن
36376934(041)
دورنگار
36376934(041)
آدرس اینترنتی
https://sanad.iau.ir/journal/jfh
صاحب امتیاز
دانشگاه ازاد اسلامی واحد تبریز
مدیر مسئول
افشین جوادی
سر دبیر
حمید میرزایی
هیئت تحریریه
عبداله جمشیدی؛ شهرام حنیفیان؛ افشین جوادی؛ سیدمهدی رضوی روحانی؛ نوردهر رکنی؛ امیر شاکریان؛ مهرداد قوامی؛ گیتی کریم؛ سید سعید میردامادی؛ حمید میرزایی
مدیر اجرایی
ناهید پروینی
مدیر داخلی
شهرام حنیفیان
ویراستار فارسی
حمید میرزایی
ویراستار انگلیسی
شهرام حنیفیان
پست الکترونیک
foodhygiene@iaut.ac.ir
آدرس
تبریز، سه راهی اهر، اول جاده باسمنج، دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دفتر نشریه بهداشت مواد غذایی
محل نشر
تبریز
تاریخ ثبت در پایگاه
1394/12/18