مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه پژوهش در دین و سلامت 1 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه دین و سلامت 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 2 |
-
1.
نویسنده مسئول : ناجی طبسی، سارا ؛ نویسنده : وردیان، اسماء ؛ زمانی، حسین ؛ اصغری، لعیا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 95 تا 110 )
-
2.
نویسنده : زمانی، حسین ؛ افخمی روحانی، حسین ؛ احمدزاده، سید مصطفی ؛ شهیدی نوقابی، مصطفی ؛ نویسنده مسئول : ناجی طبسی، سارا ؛
مجله:پژوهش در دین و سلامت»تابستان 1399 - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (11 صفحه - از 169 تا 179 )
کلیدواژه ها:استانداردسازی کیفیزنجیرة تغذیهشاخصهای غذای طیّبمعناشناسی طیّب
-
3.
نویسنده : ناجی طبسی، سارا ؛ زمانی، حسین ؛ فیضی، جواد ؛
مجله:دین و سلامت»بهار و تابستان 1397، دوره ششم - شماره 1 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (6 صفحه - از 63 تا 68 )
کلیدواژه ها:سلامتتغذیهایدئولوژی اسلامیایمنی مواد غذاییطیب