پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : خندقی، جلیل ؛ نویسنده مسئول : افشارمقدم، محمدرضا ؛
(13 صفحه - از 1 تا 13 )
کلیدواژه ها:آفتکشهای پایرتروئیدیمیکرو استخراج مایع-مایع همگنکروماتوگرافیگازی کوپلشده به اسپکترومترجرمیسبزیجات
-
نویسنده : ابدالی، حدیثه ؛ سامی، مسعود ؛ حسن زاده، اکبر ؛ احمدی، باقر ؛ نویسنده مسئول : اسفندیاری، زهرا ؛
(15 صفحه - از 15 تا 29 )
کلیدواژه ها:عملکردنگرشآگاهیمراکز خدمات ارائهدهنده خدمات غذاییشاخص ایمنی و بهداشتیپرسنل
-
نویسنده : مندالی، علی ؛ نویسنده مسئول : رسولی، سهراب ؛
(10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:خویگوسفندروش میکروسکوپیسارکوسیستیس
-
نویسنده : آصفری، محدثه ؛ حامدی، حسن ؛ نویسنده مسئول : مهستی، پیمان ؛
(16 صفحه - از 41 تا 56 )
کلیدواژه ها:برچسبگذاری موادغذاییادعاهایتغذیهای و ادعاهای سلامتیبخشفرآوردههای شیریجدول حقایق تغذیهاینشانگرهای رنگی
-
نویسنده : عباس زاده معروفان، خداویردی ؛ متین، امیر عباس ؛ جوادی، افشین ؛ امانی قدیم، علیرضا ؛ نویسنده مسئول : میرزائی، حمید ؛
(10 صفحه - از 57 تا 66 )
کلیدواژه ها:17بتا- استرادیولازوندهیاسترونآب
-
نویسنده : حجازی، محمد امین ؛ مجیدی، محمد ؛ پورعبدی سرابی، پریسا ؛ نویسنده مسئول : تاری نژاد، علیرضا ؛
(15 صفحه - از 67 تا 81 )
کلیدواژه ها:ردیابیپروبیوتیکباکتریوسینزیرهمچینی
-
نویسنده مسئول : اژدری، عطااله ؛ نویسنده : قدوسی، رضیه ؛
(11 صفحه - از 83 تا 93 )
کلیدواژه ها:مشهدآلودگی میکروبیتخم انگلسبزیخوردناشریشیاکولای
-
نویسنده مسئول : ناجی طبسی، سارا ؛ نویسنده : وردیان، اسماء ؛ زمانی، حسین ؛ اصغری، لعیا ؛
(16 صفحه - از 95 تا 110 )