-
11.
نویسنده مسئول : حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (14 صفحه - از 23 تا 36 )
کلیدواژه ها:شیر پاستوریزهیرسینیا انتروکولیتیکاAilVirFPCRجداسازی
-
12.
نویسنده : عابدی، تابان ؛ حنیفیان، شهرام ؛ دهقان، سحر ؛ نویسنده مسئول : آصفی، نارملا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:اسانس روغنیمیکروبهای منتقله از غذاحداقل غلظت مهارکنندگی (MIC)حداقل غلظت کشندگی (MBC)