-
1.
نویسنده : گیویانراد، محمد هادی ؛ صادقی، طاهره ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (6 صفحه - از 38 تا 43 )
کلیدواژه ها:کادمیومسربمایکروویوپلاسمای جفت شده القاییجذب اتمی کوره گرافیتیسبزی ها
-
2.
نویسنده : شاهوردی، افسانه ؛ قراچورلو، مریم ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (9 صفحه - از 52 تا 60 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربترکیبات غیر صابونی شوندهروغن شاه دانهزمان پایداری