![52](/view/entityimage/pageimage/agh.gif?articleid=1187429&number=30&pagenumber=52&language=fa)
نویسنده: شاهوردی، افسانه ؛ قراچورلو، مریم ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛
علوم غذایی و تغذیه بهار 1390 - شماره 30 (9 صفحه - از 52 تا 60 )
![](https://file3.noormags.ir/entityimage/publisher/DOT.gif)
کلیدواژه ها: اسیدهای چرب ترکیبات غیر صابونی شونده روغن شاه دانه زمان پایداری
- دریافت فایل ارجاع :
-
(پژوهیار,
,
,
)
-
-
![52](/view/entityimage/pageimage/agh.gif?articleid=1187429&number=30&pagenumber=52&language=fa)
تحتاج دخول لعرض محتوى المقالة. إذا لم تكن عضوًا ، فتابع من الجزء الاشتراک.
إن كنت لا تقدر علی شراء الاشتراك عبرPayPal أو بطاقة VISA، الرجاء ارسال رقم هاتفك المحمول إلی مدير الموقع عبر
webmaster@noormags.com
.
You need Sign in to view the content of the article. If you are not a member, proceed from part Sign up.
If you fail to purchase subscription via PayPal or VISA Card, please send your mobile number to the Website Administrator via
webmaster@noormags.com
.