-
1.
نویسنده : اقبالیان راد، مهسا ؛ ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (18 صفحه - از 77 تا 94 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخروغن سویاپایداری حرارتیاسانس آویشن دنایی
نویسنده : اقبالیان راد، مهسا ؛ ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (18 صفحه - از 77 تا 94 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخروغن سویاپایداری حرارتیاسانس آویشن دنایی