کلیدواژه روش سطح پاسخ / (15 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : ادیبی فر، مرتضی ؛ عسگری، غلامرضا ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (22 صفحه - از 109 تا 130 )
کلیدواژه ها:امواج فراصوتروش سطح پاسخبلانچینگعدس
-
2.
نویسنده : بايی، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 91 تا 101 )
کلیدواژه ها:بهینهسازیروش سطح پاسخهیدراتهامولسیفایربیسکویت نرم
-
3.
نویسنده : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:انرژی مصرفیویژگیهای کیفیروش سطح پاسخبرشته کردنبادام زمینی
-
4.
نویسنده : اقبالیان راد، مهسا ؛ ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (18 صفحه - از 77 تا 94 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخروغن سویاپایداری حرارتیاسانس آویشن دنایی
-
5.
نویسنده : شعبانی، پریا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 45 تا 60 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخفعالیت آنتی اکسیدانیپروتئین هیدرولیز شدهپنبه دانه
-
6.
نویسنده : یوسفی، شیما ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانروش سطح پاسخویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانی
-
7.
نویسنده : سیدی منصور، سپیدار ؛ روفه گری نژاد، لیلا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 77 تا 88 )
کلیدواژه ها:هیدروکسی متیل فورفورالشرایط نگهداریفرآیند حرارتیروش سطح پاسخعسل
-
8.
نویسنده : جلیلی، فرشید ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ امام جمعه، زهرا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ گنجه، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 67 تا 78 )
کلیدواژه ها:گاز کروماتوگرافیامواج فراصوتاستخراجروش سطح پاسخکانولا
-
9.
نویسنده : میرزاباقی، مهرداد ؛ جولای، فریبرز ؛
مجله:چشم انداز مدیریت صنعتی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 9 تا 26 )
کلیدواژه ها:شبیه سازیسیستم صفموجودیروش سطح پاسخ
-
10.
نویسنده : رسولی، فاطمه ؛ برنجی، شیلا ؛ شهاب لواسانی، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:اسپیرولیناروش سطح پاسخبستنی سنتیکربوکسیمتیلسلولز
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- A+ (7 مقاله)
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)
- ب (1 مقاله)
- A (1 مقاله)