مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 19 |
همایش کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی 1 |
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 20 |
میان رشته ای 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 21 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
بین المللی 1 |
-
1.
نویسنده : میرپوریان، سیده بهاره ؛ مورکی، نرگس ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (9 صفحه - از 101 تا 109 )
کلیدواژه ها:ارزیابی حسیاستویاکلوچهکالریشکر قهوه ای
-
2.
نویسنده : گلستانه زاده، نسیم ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:بازیافتحشراتپلاستیکپسماندهای غذاییاقتصاد زیستی
-
3.
نویسنده : دریکوند، فرزانه ؛ قوامی، مهرداد ؛ قنادیان، مصطفی ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 27 تا 34 )
کلیدواژه ها:ترکیبات شیمیاییترهالوزکربوهیدراتمان شکر تیغال (Trehala manna>
-
4.
نویسنده : نوریان، فهیمه ؛ هنرور، مسعود ؛
همایش:کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی»مجموعه مقالات پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی رتبه بین المللی (10 صفحه - از 1915 تا 1924 )
کلیدواژه ها:فراسودمند پروبیوتیک پری بیوتیک سین بیوتیک
-
5.
نویسنده : فیاض، یاسمین ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 39 تا 50 )
کلیدواژه ها:جلبککشت هتروتروفضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
-
6.
نویسنده : سعیدی، فاطمه ؛ شهدادی، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:حلالفعالیت آنتی اکسیدانیروش خشک کردنهسته خرمازمان استخراج
-
7.
نویسنده : سلامی، پریسا ؛ هنرور، مسعود ؛ نویسنده مسئول : مورکی، نرگس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 53 تا 70 )
کلیدواژه ها:مارینادخندل ( Eruca sativa)فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهفیل ماهی(Huso huso)ماکروویوو
-
8.
نویسنده : گلستانهزاده، نسیم ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (17 صفحه - از 60 تا 76 )
کلیدواژه ها:پسماندهای غذاییبازیافت پسماندهاغذای حلال
-
9.
نویسنده : فیاض، یاسمین ؛ مورکی، نرگس ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 5 تا 20 )
کلیدواژه ها:مایکروویواستخراجترکیبات آنتیاکسیدانیCaulerpa sertularioides
-
10.
نویسنده : صحرائی، فایزه ؛ بهرامی، محمد عرفان ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:شکرآسپاراژیناکریل آمیدشربت غلیظ